slogan

Mr. J.A.C. van den Brink

Mr J.A.C. van den Brink
 
De heer meester Jan Kees (J.A.C.) van den Brink studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Tijdens zijn studie liep hij stage bij het Openbaar Ministerie. Na zijn studie heeft hij gewerkt op de sectie Strafrecht en Criminologie van de Vrije Universiteit en deed hij onderzoek voor het Centrum voor Politiewetenschappen.
 
Van den Brink is al sinds 2003 advocaat in Almere en als partner verbonden aan VSB advocaten & mediators. Hoewel zijn praktijk zich uitstrekt over geheel Nederland, is hij met name actief in Midden Nederland (Almere, Lelystad, Zutphen, Utrecht en Amsterdam). Door de jaren heen heeft mr. Van den Brink veel proceservaring opgedaan en zich ontwikkeld tot kundig allround advocaat.
 
Bij mr. Van den Brink kunt u terecht met al uw zaken op het gebied van strafrecht, jeugdstrafrecht, jeugdzorg (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing) arbeidsrecht en huurrecht.
 
Van den Brink is erkend strafrechtspecialist en specialist op het gebied van het jeugd(straf)recht. Hij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (www.nvsa.nl), de Vereniging Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (www.vnja.nl) en lid van de Vereniging van Familie en Jeugdrecht (www.fjr.nu).
 
Wanneer u uw zaak onderbrengt bij Van den Brink, kunt u vertrouwen op kwaliteit, betrokkenheid en bovenal een doelgerichte aanpak!
 
In dringende gevallen kunt u hem altijd bereiken op zijn mobiele telefoon (06 24575186).
 
In andere gevallen kunt u hem telefonisch bereiken op kantoor (036 5394555) of hem een e-mail sturen (brink@vsb-advocaten.nl)
Tel 036 53 94 555
Fax 036 53 30 582