slogan

Mr. J.B. Streefkerk

 
Per 01-07-2017 is mr. Streefkerk haar eigen kantoor in Almere gestart.
U kunt haar bereiken op 036-2024060
of haar een email sturen naar info@as-advocatuur.nl
 
 Mr J.B. Streefkerk

Meester Annet (J.B.) Streefkerk is in 1997 afgestudeerd en na een aantal maanden door Azië en Australië te hebben getrokken begonnen als advocaat in Amersfoort. Sinds 2001 is zij werkzaam als advocaat in Almere. Haar specialisatie ligt op het gebied van het Personen- en Familierecht. Zij is dan ook lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (www.verenigingFAS.nl) - niet alleen als specialist maar ook als mediator. Zij houdt haar deskundigheid bij door het volgen van vele specialisatieopleidingen. Zo heeft zij de Collaborative Divorce (www.vvcp.nl) opleiding afgerond en is lid VCDH en IACP. Dat Collaborative Doivorce een mooie manier van scheiden is, kunt u zien op www.youtube.com/watch
 
Mr. Streefkerk is een zeer betrokken advocaat, haar inzet is optimaal en haar werkterrein beslaat alle aspecten van het personen- en familierecht. Zij staat u graag bij in deze toch emotioneel moeilijke periode. Met haar pragmatische, directe stijl en oog voor de mens achter de zaak gaat zij voor u voor maximaal haalbaar resultaat. Mr. Streefkerk heeft de afgelopen jaren vele zaken succesvol afgerond.
 
Omdat (mede vanuit de overheid) steeds meer aandacht is voor kinderen in einde relaties heeft zij de specialisatie opleiding jeugdrecht gevolgd en sindsdien is zij als ook lid van de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten (FJR).
 
Naast het rijden in haar Land Rover rijdt zij zomers graag in haar Donkervoort. En deze zomer zal zij ook op haar motor te vinden zijn. Met de Donkervoort doet ons kantoor ook altijd mee aan de MR Rally (voor het goede doel lawyer4lawyer ) en afgelopen jaar met stip gestegen in de ranglijst. Dit jaar wordt het waarschijnlijk geen Mr Rally maar zeker deelname aan de toerrit van de Business Challenge Almere voor het goede doel het Voedsel Loket Almere. Zij zal net als in het werk voor u voor "being the best" gaan om zo zoveel mogelijk gelden voor het Voedsel Loket binnen te halen. 
 
U kunt haar telefonisch bereiken op haar nieuwe kantoor (036-2024060) of haar een e-mail sturen
streefkerk@as-advocatuur.nl

 
Tel 036 53 94 555
Fax 036 53 30 582