slogan

Mr. V.G.J. van Veenendaal - Stolk

Mr V.G.J. van Veenendaal - Stolk
 
 

Meester Virginia (V.G.J.) van Veenendaal-Stolk is sedert 2003 in Almere werkzaam als advocaat en mediator, alwaar zij reeds na anderhalf jaar een succesvolle eigen praktijk heeft opgezet. Na het behalen van de meester in de rechtentitel aan de Open Universiteit, heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van het Personen- en Familierecht waar haar hart ligt. Zij heeft haar expertise verder uitgebreid door de daarvoor benodigde specialisatieopleidingen te volgen en is dan ook lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediator (vFAS), wat staat voor kwaliteit op dat specifieke gebied. Naast het Personen- en familierecht behandelt ze zaken op het gebied van het (internationale) erfrecht, waarin zij zich eveneens heeft gespecialiseerd. Van Veenendaal-Stolk houdt voorts haar deskundigheid bij door het zeer regelmatig volgen van vele andere (specialisatie)opleidingen. Zo heeft zij ook de Collaborative Divorce (overlegscheiding) opleiding afgerond (collaborative divorce).

 

Van Veenendaal-Stolk is alles behalve een “one of a kind” advocaat. Met de juiste vechtersmentaliteit, hart en betrokkenheid voor de zaak komt zij op voor uw juridische belangen. Door de ervaring die ze de afgelopen jaren in de juridische praktijk heeft opgedaan, maar ook elders in de zakenwereld, beschikt zij over de kwaliteiten die nodig zijn om uw zaak tot een goed einde te brengen. Van Veenendaal-Stolk pakt haar zaken grondig en direct aan, en schroomt dan ook niet om haar eerlijke mening en visie op uw zaak te geven. Zij biedt u de juridische bijstand die u tijdens de vaak emotionele periode nodig heeft, door voor u het onderste uit de kan te halen. Uw belang staat te allen tijde voorop, en daar ze zich volledig voor in.

 

Mr. van Veenendaal-Stolk kan u niet alleen bijstaan als advocaat, maar kan ook als mediator optreden in uw zaak. Naast vFAS-mediatior is ze sinds 2003 geregistreerd NMI-mediator (NMI). Door haar oplossingsgerichte houding en in de loop der jaren opgedane mensenkennis en ervaring, is zij in staat praktisch ieder conflict te leiden naar een situatie waarbij alle partijen tevreden zijn met het eindresultaat. Voorts is Van Veenendaal-Stolk actief op het gebied van (jeugd)strafrecht, en daartoe aangesloten bij de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten (FJR).

  

U kunt mr. van Veenendaal-Stolk telefonisch bereiken op kantoor (036-5394555) dan wel haar een e-mail sturen naar het adres vanveenendaal@vsb-advocaten.nl.

 

Mw. mr. V.G.J. van Veenendaal-Stolk (senior) en mw. mr. C.C. van Veenendaal (junior): het Dynamische Duo

Dat mr. Van Veenendaal-Stolk (senior) en mr. Van Veenendaal (junior) gezien worden als een dynamisch duo is gelegen in hun krachtige wapen: ultieme samenwerking! Het energieke duo is doortastend, daadkrachtig en voortvarend. Het duo werkt nauw samen en vult elkaar aan. De ervaring en gedrevenheid van dit sterke duo zorgt ervoor dat uw zaak grondig en op een professionele wijze wordt aangepakt, hetgeen tot de beste resultaten in uw zaak zal leiden.

 

 

Mr. Van Veenendaal-Stolk senior en mr. Van Veenendaal junior zijn zowel werkzaam in Almere als in Baarn. 

Tel 036 53 94 555
Fax 036 53 30 582