slogan

Personen - en Familierecht

Onze advocaten zijn hooggespecialiseerd op het gebied van Personen- & Familierecht en zijn actief lid van de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (www.vFAS.nl).
Hoogwaardige en specialistische dienstverlening is dan ook hun credo.
 
Veel mensen denken bij personen- en familierecht ogenblikkelijk aan echtscheidingen. Niet zo'n vreemde gedachte, want echtscheidingen vormen inderdaad een belangrijk onderdeel van dit rechtsgebied. Toch omvat dit rechtsgebied beduidend meer dan alleen echtscheidingen. Te denken valt aan beëindiging van een geregistreerd partnerschap of samenleving. Veelal zijn hier kinderen bij betrokken. Een ouderschapsplan zal dan moeten worden opgesteld, waarin afspraken over onder meer de verdeling van de zorg- en opvoedtaken (omgangsregeling) en kinderalimentatie moeten worden vastgelegd.
 
Bij VSB advocaten & mediators denken wij nuchter, maar zijn vooral betrokken bij dit soort zaken. Weliswaar staan er ook hier altijd materiële belangen op het spel, maar daarnaast spelen menselijke verhoudingen nergens zo'n grote rol als juist binnen dit rechtsgebied. Wij streven dan ook naar een gemeenschappelijke oplossing die recht doet aan de belangen van partijen. Zo bezien wij te allen tijden de mogelijkheid van het 'scheiden zonder strijden'. Immers, indien in goed overleg tot een oplossing kan worden gekomen, is dat beter voor iedereen, vooral als er kinderen zijn. Partners worden weliswaar ex-partners, doch blijven ouders van hun kinderen.
 
Vaak zijn bij al deze persoonlijke zaken wel financiële belangen gemoeid. Van alimentatie tot complicaties bij verrekenbedingen in huwelijkse voorwaarden. Maar financieel belang of niet: het blijft taaie materie, waarvoor u het beste een vFAS-specialist kunt inschakelen. U bent immers op zoek naar een advocaat met kennis van zaken. Een integere advocaat, die daarnaast ook begrip heeft voor uw persoonlijke omstandigheden. Een advocaat van VSB advocaten & mediators weet waar die goed in is en wil het nog beter doen. Hét specialisatiekantoor op het gebied van al uw personen- en familierechtzaken.
 
Wij kunnen u bijstaan op o.a. de volgende gebieden:
Bel ons 036-5394555 of 036-5394555 of mail vanveenendaal@vsb-advocaten.nl 
Tel 036 53 94 555
Fax 036 53 30 582