slogan

Strafrecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit, laat u dan door ons bijstaan. Wij kunnen u voorlichten over uw mogelijkheden en opkomen voor uw rechten. Wij staan klaar om uw belangen te verdedigen!
 
Politie en justitie hebben vergaande mogelijkheden om onderzoek tegen u te doen. U kunt worden aangehouden en worden vastgezet, uw telefoon kan worden afgeluisterd, anderen kunnen over u worden uitgehoord, uw huis kan worden doorzocht enz enz. Laat u door ons voorlichten.
 
Op enig moment zal duidelijk worden of u wordt vervolgd. Is dat niet het geval, onderzoeken wij graag met u of u recht hebt op vergoeding van evt. schade. Wordt u wel vervolgd, en krijgt u een strafbeschikking, moet u bij de officier van justitie of strafrechter komen, laat u zich dan door ons bijstaan. Wij zullen opkomen voor uw rechten en u verdedigen.
 
Wij van VSB advocaten & mediators behandelen grote (internationale) strafzaken, maar wij nemen ook kleinere zaken aan. Vanuit het kantoor in Almere staan onze strafrechtadvocaten verdachten in heel Nederland bij. In elke fase van het strafproces, van bijstand voor het eerste politieverhoor tot na de zitting bij de strafrechter.
 
Met vrijwel alle strafzaken kunt u bij ons terecht. Wij behandelen o.a. zaken betreffende geweld, diefstal, drugs, zeden, fraude, alcohol en verkeer, TBS en PIJ etc. etc.
 
Indien u met een strafvervolging wordt geconfronteerd, neem dan vrijblijvend contact op, om uw probleem met ons te bespreken. Wij staan u graag te woord.
 
Vertrouwelijkheid is verzekerd en geheimhouding is gewaarborgd!
 
Bel ons 036-5394555 of mail brink@vsb-advocaten.nl 
Tel 036 53 94 555
Fax 036 53 30 582