slogan

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
 
Onze advocaten combineren hun deskundigheid en ervaring met een manier van werken die wordt gekenmerkt door helderheid, duidelijkheid en vooral efficiency. Het voeren van veelal tijdrovende en kostbare procedures trachten onze advocaten dan ook zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht desondanks een procedure onvermijdelijk zijn, dan kunt u er op vertrouwen dat onze advocaten door hun ruime proceservaring daadkrachtig en doelgericht zullen optreden. 
 
Onze advocaten zijn aangesloten bij verschillende specialistieverenigingen, zoals de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (www.vfas.nl), het Nederlands Mediation Instituut (www.nmi-mediation.nl), Collaborative Divorce Holland (overlegscheiding) (www.collaborativedivorce.nl) en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (www.nvsa.nl). Aangezien kinderen ook steeds vaker in rechtzaken worden betrokken, hebben al onze advocaten de specialisatieopleiding jeugd(strafrecht)recht gevolgd en zijn lid van de Vereniging van Familie en Jeugdrecht (www.fjr.nu) alsmede de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (www.vnja.nl)
 
Het is belangrijk dat u het gevoel en vertrouwen heeft dat uw zaak deskundig behartigd wordt. Belangrijk daarbij is de 'klik'. Elke advocaat heeft immers zijn eigen stijl. Onze advocaten maken daarom graag tijd voor een eerste, persoonlijk gesprek met u. Het eerste half uur kunt u beschouwen als een wederzijdse kennismaking, zonder verplichtingen.
 
Klikt het, of klikt het niet? Als het niet klikt, of u wilt om welke reden dan ook niet verder, dan neemt u binnen het eerste halve uur afscheid. U ontvangt hiervoor geen rekening. 
 
Bel 036-5394555 of mail direct met 1 van onze advocaten 
brink@vsb-advocaten.nl
vanveenendaal@vsb-advocaten.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tel 036 53 94 555
Fax 036 53 30 582